Wilkens Cantone Bestek kopen?

Wilkens Cantone bestek is in 2001 ontworpen door de designster Kirsten Nolte. De mooie en tijdloze Cantone bestekserie is verkrijgbaar in een gematteerde en een hoogglans gepolijste versie en zal op de moderne eettafel een sieraad zijn. Dit hoogwaardig afgewerkte 18/10 edelstalen Wilkens bestek heeft een uitgebreid programma aan bestekcassettes. Zo is er een 6-persoons 62-delig, 9-persoons 89-delig en een 12-persoons 116-delig bestekset verkrijgbaar. Al deze besteksamenstellingen worden in een luxe bestekverpakking geleverd. aan bestekdelen en is los bij ons verkrijgbaar.

De messen van de Cantone bestekserie
Wilkens Cantone bestek kenmerkt zich door de speciale messen. Deze bestaan uit twee verschillende delen en worden daarom een zogeheten“holheft mes” genoemd. Het lemmet wordt uit speciaal lemmetstaal vervaardigd en vervolgens in het handvat bevestigd. Tot slot is de overgang tussen lemmet en handvat nauwkeurig afgeslepen en vormt het één geheel.

Wilkens bestek...sinds 1810 meesterlijk bestek
Wilkens bestek is in 1810 in Bremen opgericht door Martin Heinrich Wilkens. Vandaag de dag komen er nog steeds prachtige bestekcassettes uit de fabrieken van Wilkens ontworpen door de beste designers. De bestekken van Wilkens zijn verkrijgbaar in edelstaal, verzilverd en zilver. Het edelstaal is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een moderne uitstraling. De zilveren bestekcollectie van Wilkens wordt gesmeed en geproduceerd uit de eerste en zuiverste soort 925 sterling zilver.

De Cantone familie bestaat uit de volgende bestekdelen:

Kijk ook eens op de onderstaande links:
Bestekaanbieding

Wilkens Bestek

Mooi bestek kopen

Hoe onderhoud ik mijn bestek

Bestek Bestekset

Bestekcassette

Klantbeoordelingen
(9,1/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlinebestek.nl is dé online bestekwinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlinebestek.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.