Bestekset kopen? Complete besteksets & Cassette aanbiedingen

Bestekset kopen?

Stop maar met zoeken van los bestek en koop een compleet bestekset. Met zo'n uitgebreide bestekcassette heb je in één keer alles op elkaar afgestemd en kun je de tafel in één keer dekken met het bestek dat je nodig hebt. OnlineBestek.nl heeft voor jou een compleet assortiment met de mooiste besteksets. Modern, klassiek, gekleurd of een strak design-bestek, wij hebben de grootste bestekcollectie van Nederland. Bij OnlineBestek vind je vele bestekseries en besteksets.

In onze webwinkel vind je vele verschillende bestekmerken: WMF, NM-collection, Keltum, Amefa, Villeroy & Boch, Wilkens, Premier en het complete Italiaanse SR-design bestek. Dit luxe, Italiaanse design merk staat bekend om de mooie afwerking en zijn hoge kwaliteit. De meeste besteksets zijn gemaakt van RVS 18/10 en van Cromargan Protect staal. Dit betekend dat er bij 18/10 edelstaal bestek 18% chroom en 10% nikkel in het bestek is verwerkt, waarmee het bestekset roestvrij staal genoemd zal worden.

Bij Cromargan protect® – een schitterende uitvinding van het merk WMF. Bij normale bestekken zijn er bij het testen al na een paar keer gebruik duidelijke sporen en beschadigingen te zien. Het oppervlak van bestekken van Cromargan protect® blijft echter ook bij langere test runs bijna onbeschadigd. De voordelen van dit Cromargan protect bestek; beter krasbestendig, bestand tegen vele soorten gebruikssporen, gepolijste oppervlakken blijven glanzen, matte oppervlakken blijven mat, roestvrij en geschikt voor de vaatwasmachine, alleen bij WMF besteksets.

Onze besteksets zijn verkrijgbaar in 6, 9 en 12 persoons en in diverse complete samenstellingen waarmee je werkelijk alle bestek in één keer in huis haalt.

OnlineBestek en Bestekset aanbieding
Door te kiezen voor een complete bestekset betaal je in verhouding minder dan wanneer alle onderdelen los bestelt worden. Bij OnlineBestek profiteer je altijd van lage prijzen en hebben wij besteksets en merken alleen voor Nederland! Exclusiviteit is dus gegarandeerd. Hoe groter het bestekset hoe goedkoper het bestekset in verhouding zal worden. OnlineBestek.nl heeft voordelige standaard besteksets, maar ook de luxere bestekcassettes en visbesteksets in mooie bestekkoffer of speciale exclusieve bestekverpakkingen.

Wilkens Cantone Bestek kopen

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Klantbeoordelingen
(9,1/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlinebestek.nl is dé online bestekwinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlinebestek.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.