Klantenservice

Tips

Veilig reinigen van uw mooiste bestek!
Gefeliciteerd met uw keuze, u heeft een bestekcassette van hoogwaardige kwaliteit gekocht. Wanneer u speciale aandacht schenkt aan de volgende punten, zult u jaren lang plezier hebben van dit bestek, dat met de grootst mogelijke zorg geproduceerd is.

Om uw bestek in goede staat te houden, is het raadzaam het bestek met de hand te wassen direct na gebruik, dit i.v.m. inwerken van zuren en zouten. Vermijd schuurmiddelen of andere agressieve wasmiddelen. Droog het bestek na de afwas onmiddellijk af.

Bij gebruik van een vaatwasmachine dient u de gebruiksaanwijzing van de vaatwasser te raadplegen voor wat betreft de dosering van het waspoeder. Als u 3 in 1 vaatwas tabletten gebruikt, zorg er dan voor dat uw zout en glans reservoir leeg zijn (teveel vaatwasmiddel kan vlekken en roestpunten veroorzaken).

Houd de bestekdelen gescheiden en voeg geen chroomstaal, 18/10 edelstaal en zilveren artikelen samen in de vaatwasmachine.

Haal altijd het bestek na het reinigen direct uit de vaatwasmachine en droog het met de hand na. Als u ’s nachts uw machine laat reinigen stel dan een tijdschakelaar in zodat uw bestek niet te lang in de vochtige en warme omgeving staat. Dit om vlekken te vermijden die door vochtige omgeving en hoge temperatuur veroorzaakt kunnen worden.

Onderhoud zilver bestek
Verzilverd en zilver bestek vraagt om regelmatig onderhoud d.m.v. poetsen, aangezien deze producten “aanlopen” en daardoor opgepoetst moeten worden. Dit kunt u doen met d.m.v. zilverdoeken en ook met zilverpoets.

Roestvrijstalen bestekdelen hoeven in het principe niet gepoetst te worden maar, kunt u zonder problemen altijd gebruiken.

  Contact

  Openingstijden:

  Zondag
  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag
  Zaterdag
  Gesloten
  Gesloten
  10.00 - 17.00
  10.00 - 17.00
  10.00 - 17.00
  10.00 - 17.00
  10.00 - 17.00

  Klantbeoordelingen
  (9,1/10)
  99% van onze klanten beveelt ons aan!
  Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
  Winkel en Webshop

  Onlinebestek.nl is dé online bestekwinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlinebestek.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.