Heb ik garantie op mijn bestek

Logo onlinebestek

Garantie

Op al onze producten ontvangt u altijd de 2 jaar garantie die de wet voorschrijft. Daarnaast kent elke producent zij eigen fabrieksgarantie, dit verschilt per merk. De factuur die u van ons ontvangt is uw garantiebewijs. De aansprakelijkheid van onlinebestek.nl beperkt zich tot de aansprakelijkheid welke door producent wordt aanvaard en die de wet ons voorschrijft. Voor garantie kunt u langskomen in onze winkel of de artikelen terugsturen.

De kosten en het risico van het versturen ligt bij u als klant. Nadat de goederen bij ons ontvangen zijn, zullen wij deze beoordelen. Bij twijfel zal de leverancier uitsluitsel geven en u op de hoogte brengen van hun beslissing. De te vervangen of gerepareerde goederen zullen op onze kosten worden verstuurd. De garantie beslissing ligt bij onlinebestek.nl en of de leverancier en is bindend.

Klantbeoordelingen
(9,1/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlinebestek.nl is dé online bestekwinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlinebestek.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.