WMF Flame Bestek kopen

WMF Flame bestek
WMF Flame bestek

PULAIR & TIJDLOOS

De WMF Flame bestekserie

Deze WMF bestekserie heeft een uniek strak en modern design waarbij het bestek in een sierlijke ronding rechte lijn naar boven loopt. De neutrale contouren van het bestek Flame passen zich aan op zowel moderne als klassieke tafelinrichtingen. Het bestek van WMF Flame is stemmingsvol, straalt harmonie uit, beschikt over uitgebalanceerde proporties en heeft een tijdloze elegantie.

WMF Flame Protect

De WMF Flame bestekdelen zijn gemaakt van het gepatenteerde Chromargan protect® edelstaal. Cromargan protect® – een schitterende innovatie, internationaal gepatenteerd en alleen van WMF. Bij normale bestekken waren er bij het testen al na een paar testruns duidelijke sporen en diepe krassen te zien. Het oppervlak van bestekken van Cromargan protect® bleef echter ook bij lange test runs bijna onberispelijk. De voordelen van Cromargan protect: Krasbestendig - extreem bestand tegen alle soorten gebruikssporen - gepolijste oppervlakken blijven glanzen, matte oppervlakken blijven mat - roestvrij en geschikt voor de vaatwasmachine - internationaal gepatenteerd en van WMF, verkrijgbaar bij Onlinebestek.nl - alle eigenschappen van het mooie WMF Flame Cromargan protect® zijn voor jaren gegarandeerd.

WMF een bron van inspiratie

Al meer dan 150 jaar maakt WMF koken, eten en drinken een belevenis. Op het gebied van pannen, koffie- en theeaccessoires, bestek en keukenapparatuur ontwikkelt, produceert en innoveert WMF en brengen ze prachtige producten op de markt die nationaal en internationaal onderscheiden worden. Met de producten van WMF wordt er meer 'smaak' gegeven aan het leven en probeert het luxe merk een bron van inspiratie in de keuken te zijn, voor de professionele en de hobby kok.

De WMF Flame Protect familie Besteksets: 12-persoons 66-delig

Los verkrijgbaar: TafelvorkTafellepelTafelmesTaartvorkVisbestekEspressolepelDienlepel

WMF Flame bestekset
WMF Flame bestekset
WMF Flame Protect bestekset
WMF Flame Protect bestekset

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Klantbeoordelingen
(9,1/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlinebestek.nl is dé online bestekwinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlinebestek.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.