Wilkens Cantone bestekset kopen?

Wilkens Cantone bestekset kopen
Wilkens Cantone bestekset kopen

Op zoek naar een mooi strak design bestekset en dan ook nog eens van een echte Duitse bestek fabrikant? Stop maar met zoeken, de Wilkens Cantone is het bestek voor bij jou op tafel. Dit bestek is in 2000 ontworpen door de designer K. Nolte, heeft een strakke vorm met mooie zachte lijnen. Dit Wilkens Cantone bestekset is verkrijgbaar in een matte en een hoogglans uitvoering. Gewoon wat losse vorken lepels of messen kopen? Ook dat is mogelijk bij deze Wilkens Cantone bestekserie.

Bestekfabriek Wilkens
Wilkens bestekfabriek is één van de beste bestekmakers van de Wereld en maakt tot op het hoogste niveau Edelstaal, Verzilverd en echt Zilver 925 bestek. De oprichter Martin Heinrich Wilkens besloot sinds 1810 in zijn geboortestad Bremen zich te vestigen als goud- en zilversmid. Terwijl eind 19e eeuw de industriele revolutie op gang kwam en de nadruk werd gelegd op het in groten getale vervaardigen van bestek en tafelgerei, bleef Wilkens tevens het adres voor kunstzinnig en eigenzinnig gemaakt zilverwerk. Er werden bijzondere en kostelijke stukken ontworpen en er was een grote bekende klantenkring, van de Duitse keizers tot sjeiks uit het Oosten, de Russische tsaren en vele anderen uit Europese vorstenhuizen en uit de Aziatische wereld.

Tegenwoordig komen er nog steeds de mooiste bestekken uit de fabriek van Wilkens. De bestekken van Wilkens zijn verkrijgbaar in edelstaal en zilver. Het 18/10 edelstaal is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een moderne uitstraling. De zilverserie van Wilkens wordt geproduceerd in twee soorten. De eerste soort is het 925 sterlingzilver, daarnaast is er ook de 180g Royal verzilvering, de hoogste Duitse standaard. Enkele bekendste modellen van Wilkens zijn: Palladio, Cantone, Swedisch Faden, Rotondo en het model Scala

Wilkens Cantone bestekset kopen
Wilkens Cantone bestekset kopen
Wilkens Cantone bestekset
Wilkens Cantone bestekset
Wilkens Cantone bestekset
Wilkens Cantone bestekset

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Klantbeoordelingen
(9,1/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlinebestek.nl is dé online bestekwinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlinebestek.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.