Gesmeed Bestek kopen?

Eme Forged Gesmeed Bestek kopen? OnlineBestek.nl
Eme Forged Gesmeed Bestek kopen? OnlineBestek.nl

Je bent op zoek naar echt gesmeed bestek? Waarschijnlijk heb je zelfs op Google gezocht naar gesmeed bestek. Mooi dat je ons dan hebt gevonden. Onlinebestek is een professioneel bestekwinkel en wij zijn actief in heel Nederland en België. Dat je bij ons bent uitgekomen, zegt natuurlijk wel wat. We beantwoorden graag al je bestek vragen!

Gesmeed Forged bestekset en meer - Dit Forged bestek is een echt gesmede bestekserie uit SR-design collectie van de Italiaanse bestekfabrikant EME. Het Forged bestek heeft een eigentijdse uitstraling en is in verschillende samenstellingen te koop. Het robuuste karakter en de stoere uitstraling maakt dit ontwerp uniek.

Ieder bestekdeel wordt handmatig gelast en afgewerkt tot in het kleinste detail. Puur vakwerk. Hierdoor is ook ieder bestekdeel uniek en absoluut geen massaproduct. Het gepolijste stalen heft krijgt de mooie gebrande kleur wanneer deze in de oven op hoge temperatuur wordt gebracht. Het bovenste deel van het Forged bestek is gemaakt van gesmeed staal en heeft een mat satijnen afwerking. De gelaste overgang van het lemmet naar het heft maakt dit Forged industriële bestekontwerp helemaal af.

Deze Eme Forged gesmede bestekserie kan ook los worden besteld, je kan dan zelf je samenstelling bepalen. Eme Forged is een uitgebreide bestekserie en bestaand uit een assortiment van 18 verschillende bestek items, deze zijn los of als set verkrijgbaar. Is dit stoere gesmede bestek toch niet jouw smaak? Bekijk dan hier alle andere mooie besteksets die wij verkopen.

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Onlinebestek.nl is een volwaardige bestekwebwinkel en is onderdeel van Hensbergen Serviezen in Sliedrecht. Wij helpen je graag om het juiste bestekset te vinden en zo aan het eten en tafelen een extra dimensie te geven. Dit doen wij door middel van een uitgebreide en doeltreffende website. Wij leveren niet alleen een via de webwinkel, maar hebben ook een showroom in Sliedrecht waar ons familiebedrijf gevestigd is. Vindt u de bestekcollectie te uitgebreid en kunt u daardoor niet de juiste keuze maken? Kom dan naar Sliedrecht en laat u deskundig en vrijblijvend voorlichten door één van onze vakbekwame adviseurs. Een goede webwinkel onderscheidt zich niet alleen door scherpe prijzen, snelle levering en goede service zijn zeker zo belangrijk. Een goed bestekset heeft een lange levensduur en daarom is het juiste bestek een keuze voor jaren.

Onlinebestek helpt je graag bij het verwezenlijken van de aankoop van een nieuw bestek. In onze collectie hebben wij dan ook de juiste merken: Keltum, Wilkens, WMF, Amefa, Premier, Kempen & Begeer, EME, Villeroy & Boch, NM-collection, Paul Wirths èn het mooie Italiaanse SR-design bestek. We laten je graag de kracht en mogelijkheden van onze bestekcollectie zien en ervaren. Het maakt daarbij geen verschil of het bestekset online in onze webwinkel of in onze fysieke winkel te Sliedrecht besteld zal worden. Onlinebestek is er gewoon voor iedereen. Bij ons krijgt iedere klant dezelfde persoonlijke aandacht. Dus opzoek naar besteksets of los bestek? Stop met zoeken…Onlinebestek.nl…goed gevonden.

Relevante pagina's

Zoekt u ook naar:

Onlinebestek is ook actief in de volgende regio's:
Almere, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Goes, Gorinchem, Groningen, Nijmegen, Sliedrecht, Tilburg, Utrecht, Rotterdam, Bestekwinkel Groningen, Bestekwinkel Friesland, Bestekwinkel Drenthe, Bestekwinkel Overijssel, Bestekwinkel Flevoland, Bestekwinkel Gelderland, Bestekwinkel Utrecht, Bestekwinkel Noord Holland, Bestekwinkel Zuid Holland, Bestekwinkel Brabant, Bestekwinkel Limburg, Bestekwinkel Zeeland

Klantbeoordelingen
(9,1/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlinebestek.nl is dé online bestekwinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlinebestek.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.