Wilkens Schwedisch Faden bestek kopen?

WILKENS bestek Schwedisch Faden
De nadrukkelijk slanke druppelvorm en het fijne reliëf dat langs de Wilkens Schwedisch Faden loopt, geven dit bestek een bijzondere elegante uitstraling: Scandinavisch cool, maar niet te streng, zuinig van vorm en toch emotioneel. Een design dat zeker geen modieuze trend is en nu al de tijdloze klassieker is.

De bestekserie Schwedisch Faden biedt een grote selectie bestekvarianten los verkrijgbaar in sterling zilver, verzilverd 180 grams of als Wilkens Schwedisch Faden roestvrij staal. Ook wanneer u een compleet bestekset zoekt zijn deze verkrijgbaar in de Wilkens Schwedisch Faden bestekserie. Wilkens personaliseert graag uw Wilkens Schwedisch Faden bestek met een monogram, wapenschild of graveert individueel naar uw eigen wensen.

Wilkens bestek 1810
In 1810 besloot Martin Heinrich Wilkens zich in zijn geboortestad Bremen te vestigen als goud- en zilversmid. Tegenwoordig komen er nog steeds prachtige bestekken uit de fabrieken van Wilkens. De bestekken van Wilkens zijn verkrijgbaar in edelstaal, verzilverd en zilver. Het 18/10 edelstaal is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een moderne uitstraling. De zilveren bestekken worden geproduceerd van het mooiste en beste 925 sterling zilver. Hierbij bestaat een bestekdeel voor 92,5% uit puur zilver. Daarnaast is er ook de 180 gram Royal verzilvering, de hoogste Duitse standaard op dit moment

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Klantbeoordelingen
(9,1/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlinebestek.nl is dé online bestekwinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlinebestek.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.