Wilkens Palladio bestek kopen?

Wilkens Palladio bestek (online) kopen? | OnlineBestek dé Expert
Wilkens Palladio bestek (online) kopen? | OnlineBestek dé Expert

Palladio bestekset van Wilkens
De Palladio bestek geschikt voor een mooi gedekte tafel uit het Duitse Wilkens assortiment. De Palladio is een bestek model met eenvoudige, subtiele en elegante vormen en heeft het de luxe uitstraling. Kenmerkend voor dit model is het schuin aflopende bestek-heft en de bladvormige puntige lepel. Het Palladio model is gesmeed, één van de zwaardere modellen van Wilkens en geeft u een harmonieus gevoel aan tafel. Dit Wilkens bestekset is duurzaam, onderhoudsarm en vaatwasmachinebestendig.

Messen van Palladio bestekset
Het Wilkens Palladio bestek kenmerkt zich door de speciale messen. Deze bestaan uit twee verschillende delen en worden daarom een zogeheten “holheft” genoemd. Het lemmet wordt uit speciaal lemmet-staal vervaardigd en vervolgens in het handvat bevestigd. Tot slot is de overgang tussen lemmet en handvat nauwkeurig afgeslepen.

U. & M. Kaufmann ontwerpstudio.
Het is niet ongewoon voor een echtpaar om een atelier te delen, maar het is zeldzaam dat er tussen de twee een absolute samenwerking is. De echtgenoten worden zelden alleen aangetroffen: ze denken, werken creëren en exposeren samen hun creaties. Martin Kaufmann is misschien de meest enthousiaste van de twee, hij is degene die anderen benadert en sneller reageert op prikkels. Ulla Kaufmann, aan de andere kant, is de meer doordachte partner, degene die eerst zorgvuldig met een idee werken moet voordat ze een mening over vormt.

Als zilversmeden, kunnen de Kaufmanns terugkijken op een lange evolutionaire ontwikkeling. Sieraden, kustvoorwerpen en natuurlijk in 1992 de mooie Wilkens Palladio bestekserie, nog steed één van de mooiste bestekontwerpen van dit moment. Verkrijgbaar in hoogglans gepolijst en mat geborsteld rvs, verzilverd en als massief zilver bestek. Wilkens Palladio is een strak en modern ontwerp en kan gecombineerd worden met de mooiste serviezen. Het Palladio bestek is een sieraad bij u op tafel.

wilkens palladio bestek
Klantbeoordelingen
(9,1/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlinebestek.nl is dé online bestekwinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlinebestek.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.