Wilkens Chippendale bestek kopen?

Wilkens Chippendale bestek
Wilkens Chippendale bestek

WILKENS bestek Chippendale bestek
Dit Chippendale bestek komt uit de bekende Duitse Wilkens bestekfabriek. Het Chippendale is een bestekmodel ontworpen in 1910 en is bekent geworden door de mooie en klassieke weelderige lijnen. Kenmerkend voor dit model is de tijdloze vormgeving die nooit verveeld, het Chippendale bestek is een gesmeede uitvoering en voelt daardoor solide aan.

De bestekserie Chippendale biedt een grote selectie bestekvarianten los verkrijgbaar in verzilverd 180 grams of als massief 925 sterling zilver. Ook wanneer u een compleet bestekset zoekt zijn deze verkrijgbaar in de Wilkens Chippendale besteksets. Wilkens personaliseert graag uw bestek met een monogram, wapenschild of graveert individueel naar uw eigen wensen.

De messen van Chippendale verzilverd bestek
Het Wilkens Chippendale bestek kenmerkt zich door de speciale messen. Deze bestaan uit twee verschillende delen en worden daarom een zogeheten “holheft” genoemd. Het lemmet wordt uit speciaal lemmetstaal vervaardigd en vervolgens in het verzilverde handvat bevestigd. Tot slot is de overgang tussen lemmet en handvat nauwkeurig afgeslepen. Wilkens Chippendale verzilverd mes vult de hand, waardoor het lekker en comfortabel vasthoudt.

Wilkens 180 grams verzilverd bestek
Dit Wilkens Chippendale verzilverde bestek geeft u een extra luxueuze sfeer aan tafel. Het verzilverde bestek van Wilkens is een ‘extra zwaar’ 180 grams verzilverd bestek. Deze verzilvering heeft Wilkens voor u gekozen, zodat u er een leven lang plezier heeft van het mooie Chippendale bestek.

Wilkens bestek 1810
In 1810 besloot Martin Heinrich Wilkens zich in zijn geboorte stad Bremen te vestigen als goud- en zilversmid. Tegenwoordig komen er nog steeds de mooiste bestekken uit de fabrieken van Wilkens. De bestekken van Wilkens zijn verkrijgbaar in edelstaal, verzilverd en zilver. Het 18/10 edelstaal is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een moderne uitstraling. De zilveren bestekken worden geproduceerd van het mooiste en beste 925 sterling zilver. Hierbij bestaat een bestekdeel voor 92,5% uit puur zilver. Daarnaast is er ook de 180 gram Royal verzilvering, de hoogste Duitse standaard op dit moment.

Kijk voor onderhoud van het mooie Chippendale bestek bij ‘Wilkens verzilverdbestek Onderhoudstips’. Opzoekt naar een ander Wilkens verzilverd bestekmodel? Bekijk dan op onze site alle verzilverde Wilkens bestekmodellen. Zoekt u misschien Wilkens Chippendale zilverbestek? Bekijk bij OnlineBestek het gehele Wilkens bestekassortiment.

Klantbeoordelingen
(9,1/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlinebestek.nl is dé online bestekwinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlinebestek.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.