Villeroy & Boch bestekset

Villeroy & Boch bestekset
Opzoek naar een mooi bestekset van Villeroy & Boch, dan ben je opzoek naar een luxe bestekserie van het duurzame 18/10 edelstaal. De Villeroy & Boch designers hebben een complete range aan exclusieve en hoog afgewerkte bestekseries ontworpen. Mede door het stijlvolle design en de perfecte afwerking, valt het mooie bestek extra op en maakt het eten met familie en vrienden net wat gezelliger!


Wanneer een tafel goed gedekt is met luxe Villeroy & Boch borden en het juiste bijpassende exclusieve tafelbestek, zal dit bij de avondgasten niet onopgemerkt blijven. Een luxe bestekset moet er natuurlijk niet alleen goed uitzien, de bruikbaarheid is zeker zo belangrijk. Villeroy & Boch gebruikt voor als zijn bestekken hoogwaardig 18/10 roestvrij staal, dit is een legering uit 18 procent chroom en 10 procent nikkel. Het overige gedeelte (72 procent) is staal. Daarnaast zijn alle besteksets van dit luxe merk bestendig tegen zouten en voedingszuren,dit maakt het bestek hygiënisch en geschikt voor reiniging in de vaatwasmachine.

Enkele bekende Villeroy & Boch bestekseries zijn: De strakke en tijdloze Piemont, de exclusieve La Classica deze is uitgevoerd met echte holheft messen, de mooi en eigentijds gevormde Softwave en natuurlijk de modern en uitgebreide Modern Grace bestekset.

Villeroy & BOch La Classica bestek kopen? | OnlineBestek de Expert
Villeroy & BOch La Classica bestek kopen? | OnlineBestek de Expert
Klantbeoordelingen
(9,1/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlinebestek.nl is dé online bestekwinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlinebestek.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.