Bestek bij Onlinebestek.nl - de Online Bestekwinkel!

Bestek
Zoek je naar een los bestek of heb je een bestekset nodig? OnlineBestek de grootste bestekcollectie met 500 m² Showroom & 50 jaar Ervaring. Wij hebben meer dan 140 verschillende bestekmodellen voor je uitgezocht, een bestekcollectie waar we trots op zijn. Deze modellen zijn van de bekende bestekmerken, Wilkens, WMF, Amefa, Keltum en SR-design, maar ook bestekmerken die onbekend voor je zullen zijn, Belo, NM-collection en Premier.

Bestekset
Bij Onlinebestek kun je ook terecht voor los bestek, van koffielepel, theelepel en taartvork, naar alle serveerdelen zoals groentelepel en slabestek, wij zijn er in gespecialiseerd en hebben het bestekdeel voor je in huis. Het is wel slim om van te voren te bedenken of je een bestek los gaat sparen of in één keer een bestekset gaat aanschaffen. Ook is het verstandig om het aantal personen te kiezen, 6, 9 of kies je voor een 12 persoons bestekset. Bij de meeste bestekmerken is een bestekset aanzienlijk voordeliger en kun je kiezen in meerdere samenstellingen. Je kunt een basis bestekset, 24-delig nemen of juist gebruikmaken van de uitgebreidere bestekcassttes, deze worden meestal geleverd in een luxe bestekdoos of zelfs in een bestekladekist. De uitgebreide besteksets zijn bijvoorbeeld; 64-delig,88-delig, 90-delig en de 116-delige sets en leverbaar van diverse merken.

Afwerking en de kwaliteit van het bestek
Wanneer je een mooi bestek uitzoekt is het belangrijk om naar de kwaliteit te kijken. De kwaliteit kun je afleiden uit de samenstelling van het staal dat wordt gebruikt. De staal samenstellingen worden aangeduid op de achterkant van het bestek met 18/10, 18/8 en 18/0. Onlinebestek levert eigenlijk alleen 18/10 edelstaal, dit staat ook bekend als chroomnikkelstaal. De 18 staat voor 18% chroom en de 10 staat voor 10% nikkel en de rest van het bestek is gemaakt van staal. Het nikkel geeft het bestek een harde en glanzende beschermlaag, deze zorgt er ook voor dat een kras minder zichtbaar zal zijn. Nikkel is ook een dure grondstof en zorgt er dan ook voor dat de prijs wat hoger zal zijn. 18/0 staat voor 18% chroom en 0% nikkel. Voor de messen wordt Chroomstaal of Chroom-Molybdeenstaal gebruikt, vooral het laatste staalsoort zorgt ervoor dat de messen erg lang scherp blijven.

Onderhoud van het mooie bestek.
Het meeste bestek wat Onlinebestek levert is vaatwasmachinebestendig, maar toch geven wij altijd Reinigingstips mee voor het veilig reinigen en onderhoud van uw mooie bestek. Vooral de messen van een bestek moeten in de gaten gehouden worden en zijn gevoeliger voor corrosie. Wanneer een bestek te lang in een vochtige omgeving staat kan er roestvorming ontstaan, dit komt omdat een mes gemaakt is van een ander (hard) staalsoort met daarin veel koolstof. Een mes kan niet gemaakt worden uit het 18/10 edelstaal, dit is een zacht staalsoort en behoud geen scherpte. Ook kan er corrosie veroorzaakt worden door aanraking van verschillende soorten metaal. Aangeraden wordt om je bestekset en keukenhulpjes van diverse staalsoorten goed gescheiden te houden in de vaatwasmachine.

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Klantbeoordelingen
(9,1/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlinebestek.nl is dé online bestekwinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlinebestek.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.