SR-design Pure bestekset kopen?

SR-design Pure bestekset kopen?
SR-design Pure bestekset kopen?

POPULAIR & EIGENTIJDS

De SR-disgn Pure bestekserie

Deze SR-design bestekserie heeft een mooi en modern design waarbij het bestek in een sierlijke ronding met een rechte lijn naar boven loopt. De neutrale contouren van het bestek Pure passen zich aan op zowel moderne als klassieke tafelinrichtingen. De bestekserie van SR-design Pure is eigentijds, heeft klasse en beschikt over een uitgebalanceerde vormgeving.

SR-design Pure edelstaal 18/10
De bestekserie Pure uit de SR-design bestekcollectie zijn gemaakt van het mooie 18/10 rvs staal. Dit zilver witte edelstaal 18/10 is een staallegering van 18 delen chroomstaal en 10 delen nikkel. Deze legering is roestvrij en daardoor volledig vaatwasmachinebestendig. Het gesmede model Pure is gesmeed uit 5 mm dik hoogwaardig edelstaal en dit is ook zeer hygiënisch, omdat vuil en bacteriën er niet in kunnen trekken. Door de volle en blijvende glans is zilverwit edelstaal 18/10 het mooiste materiaal om SR-design bestek van te maken. Bestek van SR-design dat gemaakt is van zilverwit edelstaal 18/10 wordt deels machinaal en ook nog met de hand gepolijst. Het bestek krijgt door deze meerdere dichte polijstingen een blijvende zilverwitte glans en een rijkere uitstraling. Besteksets van SR-design gemaakt van zilverwit edelstaal 18/10 blijven een leven lang mooi.

Voordelen van edelstaal 18/10

  • Blijvende zilverwitte glans
  • Roestvrij
  • Vaatwasmachinebestendig
  • Zeer hygiënisch

Messen van Pure bestekset
Het SR-desgn Pure bestek kenmerkt zich door de speciale messen. Deze bestaan uit één deel en worden daarom een zogeheten “monoblock” messen genoemd. Het mes wordt vervaardigd uit speciaal messen-staal, waar van het lemmet op hoge temperatuur verhard is. U bent dus verzekerd van een scherp en goed snijdend mes. SR-design Pure mes voelt stevig aan, waardoor het lekker en comfortabel vasthoudt.

Ben je op zoek naar een bestek uit SR-design bestekcollectie van zilverwit edelstaal 18/10? Bekijk het totale overzicht van SR-design besteksets.

SR-design bestekcollectie een bron van inspiratie
Al bijna 50 jaar maakt de Italiaanse bestekfabrikant EME van eten en tafelen een ware belevenis en met ontwerpers van SR-design brengt dit merk prachtige producten op de markt die nationaal en internationaal bewonderd en gewaardeerd worden. Op het gebied van bestek, koffie- en theeaccessoires ontwikkelt, produceert en innoveert EME met de SR-designcollectie. Met de bestekproducten van SR-design wordt er meer 'smaak' gegeven aan het leven en probeert het luxe merk een bron van inspiratie in de keuken te zijn, voor de professionele en de hobby kok.

De SR-design Pure Besteksets zijn er in: 6-persoons 24-delig, 12-persoons 51-delig, 12-persoons 64-delig en 12-persoons 88-delig

Ook is deze Pure bestekserie los verkrijgbaar: TafelvorkTafellepelTafelmesTaartvorkKoffielepelTheelepelDienlepelSlacouvert en een Visbestek 2-delig

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Klantbeoordelingen
(9,1/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlinebestek.nl is dé online bestekwinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlinebestek.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.