Kempen & Begeer bestek Onderhoudtips

Onderhoudsinstructies van Kempen & Begeer bestek

Uw bestek zal dagelijks intensief worden gebruikt. Daarom is het van groot belang het bestek goed te onderhouden: zo kunt u langer genieten van heerlijk eten met uw van Kempen & Begeer bestek. Roestvrij staal is en blijft het beste materiaal voor bestek: het is duurzaam en stevig, en behoudt lang zijn glans. Om uw bestek zo lang mogelijk mooi te houden, raden we aan de onderstaande onderhoudsinstructies te volgen.

Onderhoud en gebruik
Handwas
Het beste voor bestek is om het met de hand af te wassen. Zo houdt u uw van Kempen & Begeer bestek het langst mooi. Vermijd schuursponsjes, bleekmiddel en het gebruik van soda. Spoel etensresten zo snel mogelijk af, of was uw bestek direct af na gebruik. Langdurige blootstelling aan zouten en voedselzuren veroorzaakt schade aan het bestek. Gebruik na het wassen een zachte doek om het bestek af te drogen.

Vaatwasser
Al het Van Kempen & Begeer roestvrij staal bestek is vaatwasmachinebestendig, tenzij anders vermeld. Om uw bestek in optimale conditie te houden, raden we aan om de onderstaande instructies te volgen.

  • Spoel uw bestek goed af voordat u het in de vaatwasser plaatst. Voedselresten, zout en zuren kunnen het bestek aantasten.
  • Vermijd contact met zout, azijn, bleek en agressieve reinigingsmiddelen. Deze middelen kunnen putjes en vlekken veroorzaken.
  • Zet de messen gescheiden van de vorken en lepels in de vaatwasser om contactcorrosie te voorkomen. Messen zijn gemaakt van een ander harder materiaal dan lepels en vorken (18-10 roestvrij staal). Contactcorrosie wordt veroorzaakt door de aanraking van verschillende materialen.
  • Zet de deur van uw vaatwasser open zodra het vaatwasprogramma klaar is. Zo voorkomt u condensatie op het bestek.
  • Haal bij voorkeur het bestek direct uit de vaatwasser en wrijf het droog met een zachte doek of theedoek.

Garantie
De producten van van Kempen & Begeer worden met zorg gemaakt en gecontroleerd, en staan garant voor jarenlang plezier. Slijtage en schade door oneigenlijk of verkeerd gebruik of nagelaten onderhoud valt niet onder de garantie.

Klantbeoordelingen
(9,1/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlinebestek.nl is dé online bestekwinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlinebestek.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.