Keltum Bestekset kopen?

Keltum Bestekset kopen?
Keltum Bestekset kopen?

Keltum bestekset kopen
Keltum concentreert zich al jaren en jaren op de eetcultuur aan tafel en maakt gebruik van ambachtelijke methoden om bestek van superieure kwaliteit te leveren. De ware ambacht waarmee de prachtige Keltum besteksets worden gemaakt is ontstaan in 1777. Toen werd de basis gelegd voor Koninklijke Van Kempen En Begeer; een Nederlandse onderneming gespecialiseerd in klein zilver, zoals gespen en boeksloten. In 1936 werd door hen het eerste zilverwaar onder de naam Keltum geproduceerd. Deze letterlijk eeuwenoude passie en vakkennis wordt vandaag de dag nog steeds door Keltum toegepast en is terug te zien in haar bestek van hoogwaardig 18/10 edelstaal en verzilverd edelstaal. Bij Hensbergen & Onlinebestek.nl is een ruime collectie van Keltum bestek cassettes te vinden. Er is voldoende keuze uit de diverse series van Keltum, waaronder de Prinses, Puntfilet, Hollands Glad, Branding, Concerto en Haags Lofje cassettes. De cassettes zijn verkrijgbaar als 24-, 63-, 90- en 117-delige sets. Iedere bestekcassette van Keltum heeft haar eigen unieke afwerking en eigenschappen.

Keltum Collectie
Zo staat de Branding serie voor sierlijk, krachtig en onstuimig en Hollands Glad en Prinses voor delicate lijnen en elegante heften. Voor het topstuk uit de collectie moet je bij de Haags Lofje serie zijn. Deze serie staat voor vaderlandse historie, gevat in een koninklijk couvert met klassieke rondingen en elegant gelaagde bruggen.

Keltum bestekset zien
Met een Keltum bestekset haal je een bekroning op tafel in huis, die nog generaties lang mee zal gaan. Wil je het Keltum bestek een in het echt zien? Neem dan gerust op je gemak een kijkje in ons uitgebreide Keltum assortiment en aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice in Sliedrecht voor vragen of advies. Keltum bestek online kopen kan op elk moment van de dag in onze webshop, waar je profiteert van gratis verzending en snelle levering, vaak binnen één werkdag.

Bekijk ook:

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Klantbeoordelingen
(9,1/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlinebestek.nl is dé online bestekwinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlinebestek.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.