SR-design Cadiz

Betreed de wereld van luxe met het SR-design Cadiz bestek. Het hoogglans gepolijste design, met strakke lijnen en een gesmeed mes, belichaamt elegantie op jouw tafel. Ervaar de perfecte combinatie van stijl en vakmanschap en maak van elke maaltijd een bijzondere gelegenheid. Upgrade jouw tafelsetting met het SR-design Cadiz bestek en geniet van tijdloze klasse.

3 resultaten
  • Gekozen filters

Puur en elegant een begrijpende designtaal

Het belangrijkste kenmerk van SR-design Cadiz is de eenvoud van de strakke en pure vormen. Het ontwerp is ontwikkeld op basis van het idee van puurheid en balans tussen de lichtheid van het handvat en de rondingen van het bestek. Het detail van de gegraveerde ring, die rondom de steel van het bestek loopt is het middelpunt tussen een vierkante handvat en het conische deel van de hals van het bestek. Dit onderbrekingselement maakt verdere combinaties van afwerkingen mogelijk.

Cadiz bestekserie is gesmeed en ontworpen in een traditionele stijl, volledig recyclebaar en gemaakt van 18/10 (AISI 304) gesmeed roestvrij staal met een diep glanzende afwerking. De messen, gemaakt van AISI 420 martensitisch roestvrij staal, een materiaal met een hoge hardheid dat ervoor zorgt dat het lemmet langdurig scherp blijft. Het diep spiegelgepolijsten van het Cadiz bestek is een oppervlaktebewerkingsproces waarbij met behulp van speciale polijstschijven en fijnkorrelige polijstpasta's de gewenste glans wordt verkregen.

De zorg en onderhoud van het bestek. Messen van het Cadiz bestek zijn gemaakt van een hard AISI 420 kookstof houdend roestvrij staal. Door dit kookstof zijn messen gevoeliger voor corrosie dan de andere bestekdelen. Het wordt aanbevolen om resten van het eten te verwijderen, zodat zuren en zouten niet het oppervlakte van het bestek kunnen beschadigen. Let ook op het gebruik van te veel vaatwasmiddelen! Dit soort schoonmaakmiddelen zijn bijtend en vrij agressief voor het bestek. Gebruik alleen A-merk vaatwasmiddel en niet teveel omdat dit het oppervlak van het bestek zou kunnen aantasten. Na de wascyclus dient het bestek direct uit de vaatwasmachine genomen te worden, dit om vlekvorming te voorkomen!

SR-design Cadiz is een bestekcollectie verkrijgbaar in een ruim assortiment van 15 artikelen en is een collectie die gemaakt is 18/10 roestvrijstalen bestek verkrijgbaar in 9 verschillende oppervlaktebehandelingen: Glans, Zwart PVD Glans, Tin Goud PVD Glans, Gezandstraald, Gezandstraald Zwart PVD, Gezandstraald Champagne PVD, Gepolijst Gegraveerd, Gepolijst Gegraveerd PVD Zwart, Gepolijst Gegraveerd PVD Tinnen goud. Het kan los gekocht worden, zodat de set naar verschillende behoeften of in pakketten kan worden samengesteld.

Klantbeoordelingen
(9,1/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlinebestek.nl is dé online bestekwinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlinebestek.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.