SR-design Cadiz Mat

Het SR-design Cadiz Mat bestek is een moderne elegante uitvoering en verkrijgbaar bij OnlineBestek.nl. De strakke, mat geparelde uitvoering van dit bestek, gecombineerd met het gesmede mes, creëert een eigentijdse en luxe uitstraling op jouw tafel. Laat je betoveren door de perfecte balans tussen minimalistisch design en hoogwaardige afwerking. Het SR-design Cadiz Mat bestek voegt een vleugje verfijning toe aan elke maaltijd, waardoor dineren een stijlvolle ervaring wordt. Upgrade jouw tafelsetting en geniet van tijdloze klasse met dit prachtige bestek.

3 resultaten
  • Gekozen filters

Zuiverheid, rankheid en een strak design

SR-design Cadiz mat bestek
​De gezandstraalde afwerking van het SR-design Cadiz mat bestek kenmerkt zich door een lage ruwheid, wordt verkregen met de micro-shot peening-techniek: een koude oppervlaktebehandeling van het staal met onder druk gegoten keramische microbolletjes. Het object krijgt zo een bijzondere esthetische glans en impact omdat het gereflecteerde licht door het oppervlak wordt verspreid. Het belangrijkste kenmerk van Cadiz mat is de eenvoud van het bijna minimalistische iconische ontwerp. Het project ontwikkelde zich op het idee van zuiverheid, rankheid en strak design van het handvat en de ronding van de lepel en de vork. De neutrale vorm wordt benadrukt door het detail van de gegraveerde ring, het middelpunt tussen het vierkante handvat en het conische deel van de bestekhals. Het is dit element van onderbreking dat de fabrikant in staat stelt om verdere combinaties van afwerkingen en kleuren te creëren.

Zorg goed voor je bestek.
De messen van Cadiz Mat zijn gemaakt van gesmeed AISI 420 roestvrij staal, deze zijn gevoeliger voor corrosie.
Het wordt aanbevolen om resten van zout, citroen, azijn en sauzen op basis van b.v. tomaten te verwijderen of af te spoelen. Let ook op vaatwaszout, dit kan bijtend werken. De Cadiz bestekcollectie verkrijgbaar in een breed assortiment van 15 artikelen en in een reeks van 9 afwerkingen: Gepolijst, Gepolijst PVD Zwart, Gepolijst PVD Tin Goud, Gezandstraald, Gezandstraald PVD Zwart, Gezandstraald PVD Champagne, Gepolijst Gegraveerd, Gepolijst Gegraveerd PVD Zwart , Gepolijst gegraveerd PVD-tingoud. Het kan los worden samengesteld of in diverse verschillende besteksets.

Klantbeoordelingen
(9,1/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlinebestek.nl is dé online bestekwinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlinebestek.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.